Tips voor een goede hygiëne tijdens buitenverkoop
Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Met deze praktische tips...
Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Met deze praktische tips...
Stel, je bent de zevende generatie in je bakkersfamilie en besluit als broers je gezonde en goedlopende familiebedrijf te koop te zetten. Wat komt er...
Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...
Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...
Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...
Na het grote succes in Heesch heeft De bakkers Lamers ook bij de winkel in Oss een gebak- en broodautomaat geplaatst. De automaten zijn volgens Bart...
Na dertig jaar stopt bakker Paul Berntsen uit Didam met zijn bakkerij in Didam. De 55-jarige ondernemer verkoopt zijn zaak aan Paul Koenen uit...
Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...
Door de vergrijzing in de bakkerijbranche zijn er de laatste tijd weer diverse bakkersbedrijven die te kop worden aangeboden. De verkoop van een...
De Nationale Bakkerij Academie (NBA) start met een nieuwe serie korte online trainingen. Om bedrijven en medewerkers ook in corona tijd de...