Bedrijfsoverdracht

De Boerenmarkt bij Vroeg is een jaarlijks terugkerende traditie. 
Foto: Vroeg

Tips voor een goede hygiëne tijdens buitenverkoop

Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Met deze praktische tips...

Sander en Dennis Rood willen hun bedrijf overdragen als bakkerij. Foto NatzijlFotografie

Gebroeders Rood zetten goedlopende bakkerij te koop, wat komt er op...

Stel, je bent de zevende generatie in je bakkersfamilie en besluit als broers je gezonde en goedlopende familiebedrijf te koop te zetten. Wat komt er...

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips en checks

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips...

Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...

BuurtBakker helpt lokale ambachtsbakkers met online verkopen

BuurtBakker helpt lokale ambachtsbakkers met online verkopen

Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...

De rechter stelt hoge eisen aan de motivering van een concurrentiebeding.

Hoe zit het ook alweer met het concurrentie- en relatiebeding?

Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...

De nieuwe automaat van De Bakkers Lamers. Foto's: Facebook

De Bakkers Lamers plaatst tweede automaat: 'Hiermee spreken we een...

Na het grote succes in Heesch heeft De bakkers Lamers ook bij de winkel in Oss een gebak- en broodautomaat geplaatst. De automaten zijn volgens Bart...

Paul Berntsen

Paul Berntsen slaat nieuwe weg in: bakkerij in Didam gaat naar Koenen

Na dertig jaar stopt bakker Paul Berntsen uit Didam met zijn bakkerij in Didam. De 55-jarige ondernemer verkoopt zijn zaak aan Paul Koenen uit...

Elk bedrijf heeft een prijs

Elk bedrijf heeft een prijs

Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...

Beeld: archieffoto

Buitelaar: verkoop vergt nauwkeurige voorbereiding

Door de vergrijzing in de bakkerijbranche zijn er de laatste tijd weer diverse bakkersbedrijven die te kop worden aangeboden. De verkoop van een...

Nieuwe online trainingen NBA in coronatijd

Nieuwe online trainingen NBA in coronatijd

De Nationale Bakkerij Academie (NBA) start met een nieuwe serie korte online trainingen. Om bedrijven en medewerkers ook in corona tijd de...